Training ‘Workshop Faciliteren’

Training ‘Workshop Faciliteren’

Training ‘Workshop Faciliteren’ 888 465 admin

Dinsdagavond 21 juni en maandagavond 27 juni staat op het programma:
‘Workshop Faciliteren’

Workshop Faciliteren is de volgende training die op de planning staat! Vanuit onze professionals is er veel vraag naar deze training. Wij denken dat dit ook interessant kan zijn voor onze zp’ers, daarom nodigen wij jou graag uit voor deelname aan deze training.

Workshop Faciliteren

In twee avonden word je meegenomen in een sessie waar je leert hoe je interactieve meetings en workshops organiseert en wat je moet doen om deze goed voor te bereiden. Ook leer je over passende werkvormen die je hiervoor kunt gebruiken en leer je over jouw rol in de groepsdynamica.
Door slim de juiste werkvorm te kiezen krijgen de stillen een kans en worden luidruchtige waar nodig wat gedempt. Als je een groep op de juiste manier in het proces begeleidt, ontstaat er ruimte voor inhoud die er toe doet. Je houdt de regie op het proces waardoor er ruimte ontstaat voor de inhoudelijke uitkomsten en eigenaarschap en betrokkenheid bij de resultaten. Dit eigenaarschap is een essentiële voorwaarde om verandertrajecten te laten slagen.

Tips, Tricks, Zelf doen en Interactie staan centraal zodat je dit direct kunt gaan toepassen binnen jouw opdracht om zo informatie op te halen en tot gedragen resultaten en adviezen kunt komen. Ook voor wie al wat ervaring heeft met faciliteren is deze training zeker de moeite waard!

Locatie, data en kosten 
Locatie: kantoor Pure! Professionals, Spacelab 20C te Amersfoort
Data: dinsdagavond 21 juni en maandagavond 27 juni
Starttijd: 18.00 uur (voorafgaand vanaf 17.30 uur een warm diner verzorgd door Pure!)
Eindtijd: 21.00 uur
Duur: 2 avonden (geen examen)
Kosten: € 395,- per persoon ex BTW. Inclusief diner.
Trainer: de de training wordt gegeven door Jeroen Blijsie, zie voor meer informatie: http://www.hartelijkgefaciliteerd.nl/author/jeroen/.

Via de mail kun jij je aanmelden voor de training ‘Workshop Faciliteren’. Er is een max. aantal plaatsen beschikbaar voor deze trainingsavond. Er is beperkt ruimte in deze training. Laat dus zo snel mogelijk weten of je erbij bent.

Meld je dan aan door een e-mail te sturen naar Brit Eijbergen via brit.eijbergen@pureprofessionals.nl.

 

 

Leave a Reply