Over ons

Onze missie & focus

Missie

Pure! Zelfstandig Professionals is opgericht met het idee om een ander geluid te laten horen in de bemiddeling van freelancers. Wij willen een eerlijk model, waarbij echt aandacht is voor de mens achter het CV. Wij helpen freelancers om te komen tot een best passende opdracht en we helpen onze klanten aan de best passende freelancers!

Focus

We hebben bewust gekozen voor een aantal vakgebieden. We zijn liever excellent in een specifiek werkveld, dan gemiddeld in alles. Daarom zijn we bemiddelaar voor de financiële sector; bij banken, verzekeraars en hypothecaire dienstverleners. We bemiddelen business analisten, procesanalisten, PMO’ers en projectmanagers.

Wij zijn open en eerlijk

Werken op een open manier is voor ons belangrijk. Door onze vast marge is het altijd duidelijk waar zowel de klant als zzp’er bij ons aan toe is. We bieden complete dienstverlening, tegen een eerlijk tarief.

We zijn specialist

In de vakgebieden Business Analyse, Procesanalyse, PMO en Projectmanagement zijn veel interpretaties van de juiste invulling van de rollen. Wij weten echt wat goede kwaliteit is en zijn dagelijks bezig met de ontwikkeling van deze vakgebieden. We kunnen niet alles, maar wat we doen, doen we goed!

Wij zijn persoonlijk

Om de beste match te kunnen maken vinden wij het cruciaal dat we onze zzp’ers goed kennen. Bij de match, maar ook tijdens de opdracht houden we contact met elkaar om tot het beste resultaat te komen.

Wij bouwen relaties

De basis van onze bemiddeling is ons netwerk met zzp’ers. Wij houden van duurzame relaties en houden doorlopend contact. Ook als je niet via ons bent ingezet, blijven we graag in contact voor de toekomst.

Wij werken samen

Samen zaken doen is samenwerken. Met elkaar werken we toe naar een succesvolle opdracht; de zzp’er door zijn inzet, wij doordat we de randvoorwaarden faciliteren. Zo komen we samen tot de mooiste resultaten.

Wij zijn anders

We zetten ons in voor een betere bemiddeling tegen eerlijke voorwaarden. Daarom kiezen we voor een vaste marge, goede begeleiding en persoonlijke aandacht. Ook al ben je zelfstandig, je kan wel op ons terugvallen!

Maak kennis met ons commercieel team

Ontmoet ons team