• By admin
  • September 13, 2016

Effectief presenteren & Story telling

Effectief presenteren & Story telling

Effectief presenteren & Story telling 1024 372 admin

Dinsdagavond 11 oktober en maandagavond 17 oktober staat op het programma:
‘Effectief presenteren & Story telling’

In ons vak als consultant is het overbrengen van je verhaal cruciaal voor je succes. Hoe maak je een pakkend verhaal, hoe zorg je dat jouw informatie impact heeft? Deze training neemt je mee in de wereld van effectief presenteren. Omdat wij denken dat dit ook interessant kan zijn voor onze zp’ers, nodigen wij jou graag uit door deelname aan deze training.

Effectief presenteren & Story telling

Ook al geef je misschien niet of niet vaak een presentatie bij de opdrachtgever voor een grote groep, iedereen moet opgehaalde informatie op een aantrekkelijke en leesbare wijze inbrengen en stukken voorbereiden voor bijvoorbeeld een stuurgroep, requirementsessie of teamoverleg. Dit kan een statusupdate zijn, of opgehaalde data, of een conclusie of advies zijn uit een onderzoek of argumenten voor of tegen een besluit of ontwerpkeuze. We zijn allemaal elke dag bezig met presenteren van onszelf en van informatie. En leren hoe je dit beter, efficiënter, makkelijker of met meer zekerheid kan doen leer je tijdens deze training!.

Wat leer je: 

  • Je gaat ervaren en horen hoe je je verhaal (nog) beter kunt vertellen en hoe je mensen kan overtuigen;
  • Je krijgt handvatten voor het maken van aantrekkelijke en overtuigende slides in PowerPoint die je direct op de werkvloer kunt gaan toepassen;
  • Je kunt na de training met (meer) zekerheid en overtuiging jouw boodschap en advies overbrengen;
  • Je leert gebruik maken van krachtige visuals (tagcloud), leert over smart art en diagrammen (bv influence diagram, metrokaart, sankey) en leert over praktische principes als Iconificatie en meer;
  • Je krijgt de do’s and don’ts van het presenteren mee op basis van theorie en praktijkvoorbeelden en ontvang natuurlijk handige tips & tricks.

Beide trainingsavonden zijn interactief waarbij theorie en opdrachten worden afgewisseld. We hebben allemaal een eigen stijl en een eigen manier die goed bij je past qua het overbrengen van de boodschap en het verhaal. Soms moet leerstof zelfs herhaald worden of moet je het in een andere vorm of van iemand anders horen om het eigen te kunnen maken. Met dit in ons achterhoofd zijn we op zoek gegaan naar niet één maar naar twee geschikte trainers die elk één avond de training zullen faciliteren en… die hebben we weer gevonden! Derk Jan de Grood en Kjell van der Giessen zullen jullie mee gaan nemen in de wereld van Effectief presenteren & Story telling.

Locatie, data en kosten 
Locatie: kantoor Pure! Professionals, Spacelab 20C te Amersfoort
Data: dinsdagavond 11 oktober en maandagavond 17 oktober
Starttijd: 18.00 uur (voorafgaand vanaf 17.30 uur een warm diner verzorgd door Pure!)
Eindtijd: 21.00 uur
Duur: 2 avonden (geen examen)
Kosten: € 395,- per persoon ex BTW. Inclusief diner.
Trainer: de de training wordt gegeven door Derk Jan de Grood en Kjell van der Giessen.

Via de mail kun jij je aanmelden voor de training ‘Effectief presenteren & Story telling. Er is een maximaal aantal plaatsen beschikbaar voor deze trainingsavond. Laat dus zo snel mogelijk weten of je erbij bent. Meld je aan door een e-mail te sturen naar Bianca & Brit via recruitment@pureprofessionals.nl.

 

 

Leave a Reply