• By admin
  • April 28, 2016

Training ‘Visueel Communiceren’

Training ‘Visueel Communiceren’

Training ‘Visueel Communiceren’ 438 290 admin

Maandagavond 30 mei OF dinsdagavond 7 juni staat op het programma:
training ‘Visueel Cmmuniceren’

De volgende training staat alweer voor de deur; ‘Visueel Communiceren.’ Ook voor deelname aan deze training willen wij jou graag uitnodigen! Vanuit onze professionals is er steeds meer vraag naar deze training. Pure! Professionals is continu bezig met de ontwikkeling van haar professionals en wij betrekken hier graag onze zp’ers bij!

Wat houdt de training in?

Visueel Communiceren is een training die erg hot is op dit moment. Wij zien dat deze vorm van communiceren steeds meer en meer wordt toegepast bij onze klanten, zoals bijvoorbeeld ook bij ING en Achmea. Voornamelijk in een Agile werkomgeving is dit hot. In deze training leer je over de kracht van visuele meetings en leer je het visuele ABC. Je ontdekt hoe het is om tekeningen te gebruiken in een zakelijke omgeving.

Deze training is vooral gericht op visueel communiceren tijdens meetings. Want hoe krachtig zou het zijn als je in je meetings maximaal gebruik kunt maken van beelden. Dat je dus, in plaats van alles op te schrijven wat de groep zegt, het uit kunt drukken in beelden? En dat je zelfs ook de deelnemers kunt laten tekenen? Nu denk je misschien “ Maar ik kan helemaal niet tekenen!” Deze training gaat daar verandering in brengen want het biedt je de tips, de tools, het vertrouwen en de vaardigheid om dit wel te gaan doen. Je zult zelf gaan oefenen: van de eerste voorzichtige lijnen op papier naar heldere figuren en hopelijk ga je versteld staan van jouw eigen resultaten!
Leer daarom over de kracht van visuele meetings en leer het visuele ABC en ontdek hoe het is om tekeningen te gebruiken in een zakelijke omgeving!

Locatie, data en kosten 
Locatie: kantoor Pure! Professionals, Spacelab 20C te Amersfoort
Data: maandagavond 30 mei OF dinsdagavond 7 juni
Starttijd: 18.00 uur (voorafgaand vanaf 17.30 uur een warm diner verzorgd door Pure!)
Eindtijd: 21.00 uur
Duur: 1 avond (geen examen)
Kosten: € 125 per persoon ex BTW. Inclusief diner.
Trainer: de training wordt gegeven door Jeroen Blijsie, zie voor meer informatie: http://thevisualconnection.nl.

Via de mail kun jij je aanmelden voor de training ‘Visueel Communiceren’. Er is een max. aantal plaatsen beschikbaar voor deze trainingsavond. Het spreekwoord ‘Wie het eerst komt, wie het eerst maalt’ gaat hierop. Laat dus zo snel mogelijk weten of je erbij bent.

Binnenkort zullen nog meer trainingen worden georganiseerd; o.a. workshop faciliteren. Wil jij hier alvast meer over weten, neem dan gerust contact met ons op!

Wil jij graag deelnemen aan deze training? meld je dan aan door een e-mail te sturen naar Brit Eijbergen via brit.eijbergen@pureprofessionals.nl.

 

 

Leave a Reply