Onze dienstverlening

Werken via ons

Bij werken via Pure! Zelfstandig Professionals ervaar je persoonlijke aandacht voor zowel jou, als voor de match en de opdrachtgever. We kijken verder dan alleen je CV en kennen onze opdrachtgevers goed.

Hierdoor kunnen we voor jou als freelancer een opdracht vinden die aansluit bij jouw capaciteiten én wensen. Hierbij behoudt jij de vrijheid waar je als freelancer voor hebt gekozen.

Aanvullende diensten

Vanuit Pure! zijn we als vakspecialist in business analyse, proces analyse, PMO, projectmanagement en Agile rollen dagelijks bezig met het beter worden in ons vak. Daarom organiseren we geregeld kennissessies, trainingen en netwerkevents.

Transparante marge

Bij Pure! zijn we open en eerlijk, daarom kiezen we voor het meest transparante model dat mogelijk is. Onze standaardmarge is 10%, hierbij verzorgen we de bemiddeling, facturatie en de begeleiding bij de klant. De betalingstermijn is dan per klant verschillend. Liever snel betaald krijgen? Ook dat kan bij ons. Hiervoor hanteren wij een betalingskorting van 5%. Je krijgt dan altijd binnen 14 dagen na het einde van de maand betaald.