Voor opdrachtgevers

Samenwerken met Pure!

Wij zijn er trots op u als klant te mogen servicen en te laten ervaren hoe persoonlijk samenwerken voelt. Een relatie opbouwen staat bij ons centraal, daarom werken we altijd met een eerste persoonlijke kennismaking als start van onze dienstverlening.

We leren u en uw organisatie graag goed kennen en volgen de ontwikkelingen op de voet. Hierdoor weten we uitstekend in te spelen op uw behoeftes bij tijdelijke versterking in uw project, programma of afdeling.

"Persoonlijke aandacht, kwaliteit en volledige transparantie staan centraal" - Marc Reinoud

5 elementen van zaken doen met Pure! Zelfstandig Professionals

1. Thuis in verandering

We hebben bewust gekozen voor een focus op een aantal vakgebieden, omdat we daardoor in staat zijn de beste professionals te leveren. Wij weten als geen ander wanneer een consultant goed is in zijn of haar vak en kunnen zo de beste freelancers selecteren. Doordat we veel investeren in de relaties met onze klanten en altijd werken in verandertrajecten begrijpen we goed welke uitdagingen daarbij komen kijken. Met onze ervaren en expertise helpen we al ruim 10 jaar onze klanten om veranderingen tot een succes te maken!

2. Specialist in ons vak

Omdat wij gaan voor echte kwaliteit kiezen we voor een beperkt aantal vakgebieden; businessanalyse, procesanalyse, PMO en projectmanagement. We doen niet alles, maar kiezen bewust waar we écht goed in zijn. U zult bij ons ervaren dat we specialist zijn in deze rollen. Echt goede business analyse of PMO? Er zijn veel interpretaties van deze rollen, maar wij weten wat kwaliteit is hierin en leveren deze bij uw projecten.

3. De beste kandidaten

Of iemand de beste resultaten behaalt in uw projecten ligt niet alleen aan kennis en kunde. Het succes wordt bepaald door de effectiviteit die een kandidaat kan bereiken in uw omgeving. Om die kans te maximaliseren zorgen wij voor een match op alle fronten; kennis, kunde, competenties, karakter, passendheid bij uw cultuur. Echte aandacht voor de beste match!

4. Duurzame relaties

Met onze klanten bouwen we duurzame relaties op, bij veel organisaties zijn wij al jaren bekend en een vertrouwd gezicht. Door het langdurig karakter van deze contacten zijn we in staat een echte ‘partner’ in veranderingen te zijn. Tijdens de opdrachten van onze freelancers mag u er op vertrouwen dat we de inzet ook nog vanuit ons blijven begeleiden om succes te behalen.

5. Eerlijke dienstverlening

Kwaliteit leveren betekent in onze ogen ook een eerlijke dienstverlening. Wij bieden een volledige en persoonlijke dienstverlening op een transparante manier. Onze freelancers bemiddelen en begeleiden we voor een vaste marge van 10% van het eindtarief. Niet meer, niet minder: gewoon helder en eerlijk.