Het laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Training P3O® Foundation | maandag 27 september en 11 oktober

Training P3O® Foundation | maandag 27 september en 11 oktober 150 150 PureProf

Wil jij je cv aanvullen, je waarde vergroten voor de klant en je inzetbaarheid in de markt. Sluit dan aan bij onderstaande training. Op maandag 27 september en 11 oktober staat P3O® Foundation op het programma. Een training die bestaat uit twee avonden (exclusief examen) onder leiding van Rolf Teekens van Key Result. Je kan deze training afronden met een officieel PEOPLECERT examen: P3O® Foundation. Dit examen en de examentraining wordt in afstemming met de deelnemers ingepland.

Wat houdt het in? 

P3O Foundation legt in twee avonden de basis uit van het P3O model. Dit model geeft handvatten voor het inrichten van een ondersteuningsmodel voor projecten, programma’s, en portfolio binnen een organisatie. Tijdens deze training is oog voor de diverse niveaus en de verschillende inrichtingsmodellen die er voor zijn. Daarnaast legt de training nadruk op de diverse services en rollen die dan vanuit een PMO worden gefaciliteerd.

Resultaten

 • Rollen en verantwoordelijkheden duidelijk beleggen;
 • In staat governance en management verantwoordelijkheden te ondersteunen;
 • Beschikken over middelen om zicht te krijgen op de waarden die je wilt ontwikkelen;
 • Kennis hebben van de tools voor het sneller en beter doen van projecten.

Locatie, data en kosten 

Locatie: Kantoor Pure! Professionals – Spacelab 20 C te Amersfoort
Data: maandag 27 september en 11 oktober 2021
Starttijd: 18.00 uur (voorafgaand vanaf 17.30 uur een diner verzorgd door Pure!)
Eindtijd: uiterlijk 21.30 uur
Duur: twee avonden
Trainer: Rolf Teekens
Kosten: € 559,- per persoon exclusief btw en exclusief examenkosten (à € 235,00 excl btw). Inclusief diner en studiematerialen.

Per e-mail kun jij je aanmelden voor de Training P3O® Foundation. Er is een maximaal aantal plaatsen beschikbaar voor deze training. Meld je vóór woensdag 15 september 12:00 uur aan via recruitment@pureprofessionals.nl.

 

 

Training IPMA PMO verplaatst i.v.m. coronavirus | nieuwe data volgt

Training IPMA PMO verplaatst i.v.m. coronavirus | nieuwe data volgt 150 150 PureProf

Op onze trainingskalender staat eind deze maand IPMA PMO op het programma, maar door alle maatregelen die zijn genomen omtrent het coronavirus (COVID-19) hebben wij besloten om de training te verplaatsen. Wij zijn nog in overleg met de trainer voor nieuwe data.

Mocht je geïnteresseerd zijn in de training, laat het ons dan weten via recruitment@pureprofessionals.nl. Dan informeren wij jou wanneer de nieuwe data bekend zijn!

 

IPMA PMO | 31 maart, 14 april en 11 mei

IPMA PMO | 31 maart, 14 april en 11 mei 1024 683 PureProf

Binnen het vak van PMO en projectwerkzaamheden zijn er allerlei manieren om jezelf te blijven ontwikkelen, maar één training in het bijzonder zien wij steeds meer van waarde worden in de markt, namelijk IPMA PMO! Wij faciliteren dit jaar weer in een trainingstraject om uiteindelijk te komen tot een waardevolle certificering! Uiteraard bieden wij jou als freelancer ook de kans om deel te nemen aan dit traject.

IPMA PMO, waarom en voor wie?  

IPMA PMO is voor eenieder die in projecten werkt van toegevoegde waarde. Deze training biedt praktische handvatten om zelfstandig een project of programma te ondersteunen bij het opzetteninrichten en volgen van de uitvoering van een project of programma. Deze training is excellent geschikt voor PMO Consultants, maar past ook heel goed voor professionals met gelieerde rollen, bijvoorbeeld als projectcoördinator of projectmedewerker.

De training bied je de kans een verdiepingsslag te maken in jouw vakgebied. Onder andere komt aan bod:

 • Theoretische onderbouwing en de mogelijkheid tot het verbeteren van vaardigheden, zowel soft en hard skills;
 • Gedragsmatige aspecten om jezelf en de samenwerking met anderen beter te kunnen begrijpen en daarin te groeien;
 • Ook omgevingsfactoren en de situatie van het project bij de klant komen aan bod.

Investering en resultaat

IPMO PMO is een traject waarin je een flinke investering in je eigen ontwikkeling doet en dat vertaalt zich in studiebelasting en eventuele certificering. Even doorbijten, omdat je kansen op de interim markt ook echt toenemen! Door toename van de vraag naar deze certificering bij opdrachtgevers kan je het verschil maken ten opzichte van andere kandidaten en uiteraard heb je meer bagage om in je opdracht het maximale te betekenen voor jouw klant. En misschien is deze investering wel de key tot jouw volgende stap in je ontwikkeling binnen het PMO of projectenvak! In het traject dat we nu aanbieden is rekening gehouden met drie trainingsavonden (exclusief examenvoorbereiding en examen).
Uiteraard heb je tijdens de training de kans om kennis te maken met andere consultants in jouw vakgebied en is het ook een goede kans om te netwerken!

Trainingdata

 • 1e avond – dinsdag 31 maart 2020
 • 2e avond – dinsdag 14 april 2020
 • 3e avond – maandag 11 mei 2020

Vanaf 17.30 ben je op deze avonden welkom op ons kantoor in Amersfoort en zorgen we dat er een maaltijd geregeld is. De training is van 18.00 – 21.00 uur.

Enthousiast? 

Meld je dan snel aan! Er is een maximumaantal trainingsplaatsen beschikbaar.

Wij kijken uit naar jouw aanmelding!

Locatie, data en kosten 

Locatie: Kantoor Pure! Professionals – Spacelab 20c te Amersfoort
Data: 31 maart, 14 april en 11 mei 2020
Inloop: vanaf 17:30 uur met eten (verzorgd door Pure!)
Starttijd: 18:00 uur
Eindtijd: rond 21:00 uur
Duur: 3 avonden
Trainer: Rolf Teekens
Kosten: € 750,- per persoon exclusief btw en examen(training).

Aanmelden kan vóór donderdag 27 februari 12:00 uur via recruitment@pureprofessionals.nl.

Training | Excel voor gevorderden | 28 mei en 24 juni 2019

Training | Excel voor gevorderden | 28 mei en 24 juni 2019 640 264 PureProf
Sluit jij aan bij onderstaande training?

Op dinsdag 28 mei en maandag 24 juni staat Excel voor gevorderden op het programma. De training die bestaat uit twee avonden onder leiding van Jan van Galen.

Excel is voor vele een bekende tool maar heb je nou echt het gevoel dat je het maximale eruit haalt? Want, wat je niet weet, kan je ook niet gebruiken! Deze training gaat daarom verder dan de basis en is meer dan alleen maar drukken op de knoppen.

Trainer

De training wordt gegeven door Jan van Galen van JVGPRO. In onze ogen een zeer geschikte trainingspartner met expert kennis van Excel. Jan heeft zelf jarenlange ervaring in projectmanagement en weet wat echt nodig is. Hij zal het aanbod van de training afstemmen op het publiek; onderste laag gevorderden en bovenste laag gevorderden.

Wanneer ben je gevorderd?

Deze vraag is subjectief. De een vindt zichzelf wellicht al koning van Excel, omdat je weet hoe je een spreadsheet moet opslaan…De ander vindt zichzelf een leek terwijl je dagelijks draaitabellen uit je mouw schudt. Heb je het gevoel dat je nog niet zover bent, stuur ons dan een mail, zodat we over jouw niveau mee kunnen denken.

De volgende onderwerpen komen onder andere aan bod: 

• Complexere functies gebruiken
• Formule bouw
• Efficiënt zoeken
• Draaitabellen
• En vooral wat jij wilt leren!

Bij aanmelding kun je aangeven wat jij wilt leren tijdens deze training, dan neemt de trainer dit mee tijdens deze avonden.

Locatie, data en kosten 

Locatie: Kantoor Pure! Professionals – Spacelab 20c te Amersfoort
Data: dinsdag 28 mei en maandag 24 juni 2019
Starttijd: 18:00 uur (voorafgaand wordt vanaf 17:30 uur eten verzorgd door Pure!)
Eindtijd: rond 21:00 uur
Duur: 2 avonden
Trainer: Jan van Galen
Kosten: € 395,- per persoon exclusief btw.

Via de mail kun jij je aanmelden voor de Training Excel voor gevorderden. Er is een maximaal aantal plaatsen beschikbaar voor deze training, vol = vol. Meld je vóór donderdag 2 mei 12:00 uur aan via recruitment@pureprofessionals.nl.

Training | Certified Agile BA | 1, 17, 23 april en 9 mei 2019

Training | Certified Agile BA | 1, 17, 23 april en 9 mei 2019 825 408 PureProf
Sluit jij aan bij onderstaande training?

Op maandag 1 april, woensdag 17 april, dinsdag 23 april en donderdag 9 mei staat Certified Agile BA op het programma. Een training die bestaat uit 4 avonden onder leiding van Wijnand Lens via Capgemini.

Wat houdt het in?

De Agile BA rol als thema leef zowel bij opdrachtgevers als in de markt. Je kunt met deze training en met deze, in waarde stijgende certificering, je verder onderscheiden in de nog steeds toenemende Agile werkomgevingen. De training is een combinatie van praktijk en theorie, diverse onderwerpen zullen de revue passeren. Wellicht is het ene onderwerp meer een recap van wat je al weet van een eerdere training of ervaring, andere onderwerpen zullen meer in de diepte worden behandeld en hopelijk veel nieuwe inzichten geven. Een combinatie die jou klaarstoomt om deze APMG gecertificeerde training, die in waarde stijgt, te kunnen behalen en praktijk ervaring die je direct kan inzetten op je opdracht.

Voor wie is deze training bedoelt?

Deze training is onder andere voor Business Analisten die ervaring hebben met Agile of in een Agile omgeving werkzaam zijn, of nauw betrokken is bij het definiëren en managen van requirements in de ontwikkelcyclus. De training is een combinatie van praktijk en theorie. Binnen Agile is Business Analyse niet alleen een rol die bij een “traditionele” Business Analyst hoort, maar kan door meerdere teamleden worden ingevuld.

Wat kan jij verwachten?

De training zal in vier avonden worden gegeven en zal op de vierde avond, na een gezamenlijke examentraining, worden afgesloten met het daadwerkelijke examen. Na het behalen van het APMG examen heb je het BCS Foundation Certificate BA op zak en ben je een Certified Agile Business Analyst.

Na deze training
 • Ken je de rol van de Business Analyst in een agile omgeving;
 • Kan je werken in agile ontwikkel teams;
 • Kan je de rol van een Business Analyst uitleggen aan de business en het agile team;
 • Begrijp je de bijdrage van de Business Analyst aan proces analyse binnen een agile werkwijze;
 • Kan je specifieke Business Analysis technieken selecteren die bijdragen en die waarde toevoegen aan agile projecten;
 • Ben je klaar gestoomd voor het behalen van het certificaat die je kunt bijschrijven op je cv voor extra toegevoegde waarde bij je opdrachtgever(s).
Locatie, data en kosten

Locatie: Kantoor Pure! Professionals – Spacelab 20c te Amersfoort
Data: maandag 1 april, woensdag 17 april, dinsdag 23 april en donderdag 9 mei 2019
Starttijd: 17:30 uur (voorafgaand wordt vanaf 17:00 uur eten verzorgd door Pure!)
Eindtijd: uiterlijk 21:00 uur
Duur: 4 avonden + aansluitend examen
Trainer: Wijnand Lens
Kosten: € 975,- per persoon exclusief btw, inclusief examenkosten, eten en studiematerialen.

Via de mail kun jij je aanmelden voor de Training Certified Agile BA. Er is een maximaal aantal plaatsen beschikbaar voor deze training. Meld je vóór donderdag 14 maart 12:00 uur aan via recruitment@pureprofessionals.nl.