• By admin
  • February 20, 2017

4 avonden training: BABOK® versie 3 (Entry level)

4 avonden training: BABOK® versie 3 (Entry level)

4 avonden training: BABOK® versie 3 (Entry level) 640 360 admin

Op de avonden van 30 maart, 6 april, 19 april en 4 mei staat op het programma:
‘BABOK®-versie 3 (Entry level)’

Pure organiseert binnenkort een BABOK® ECBA training (versie 3). Een must have voor de Business Analist die haar/zijn vak serieus neemt! Ook erg interessant voor de PMO’er die wat dieper wil in gaan op de analyse kant.

BABOK®, (de bijbel voor analisten) wordt wereldwijd uitgedragen door IIBA en steeds meer grote organisaties adopteren deze methode in bedrijfsprocessen. Sinds september 2016 zijn er 4 certificeringslevels beschikbaar en wij bieden nu het entry level ECBA (Entry Certificate Business Analysis) aan om je certificaat te behalen.

Wil je voor je opdrachtgevers duidelijk maken wat jouw kwaliteit in Business Analyse is? Dan is het certificeren op BABOK® absoluut de juiste keuze. Omdat de nieuwe certificeringslevels nog maar net uit zijn en Pure graag voorop loopt, bieden we je nu de kans om je te onderscheiden bij jouw klanten!

BABOK®, v3 training in het kort:

BABOK®, gebruik je om Business Analyses uit te voeren, om competenties te bepalen, trainingsbehoefte in te schatten en carrièreontwikkeling te plannen. De internationale standaards voor de professionaliteit van Business Analisten, de CBAP & CCBA certificeringen zullen uitgebreid worden behandeld tijdens deze training. Deze training is gebaseerd op de nieuwste versie, versie 3.

Wat kan je verwachten?

De training zal in drie avonden worden gegeven en er zal een vierde avond plaatsvinden ter voorbereiding op het examen ter certificering. In de trainingsavonden wordt er heel concreet aandacht besteed aan de belangrijkste onderwerpen van ECBA die de kern vormen voor de certificering. Uiteraard wordt er een koppeling gelegd met de business analyse praktijk van alle dag. BABOK®, elementen zoals ‘Key Concepts’, ‘Knowledge Areas’, ‘Tasks’, ‘Techniques’, ‘Underlying Competencies’ en ‘Relationship to other sources of BA information’ zullen de revue passeren.

Benodigde voorbereiding:

Zoals je wellicht al van ons gewend bent doen we de training in de avonduren, zodat het geen declarabele uren hoeft te kosten op jouw zzp-opdracht. De training vergt daardoor wel de nodige voorbereiding. Voorafgaand aan de training moet je de “Guide to the Business Analysis Body of Knowledge” hebben doorgenomen. Dit is een gezonde dosis zelfstudie. De training zal je klaarstomen voor het behalen van je certificaat en aansluitend aan de vierde en laatste avond zal je binnen een timeframe van 3 weken het examen kunnen afleggen voor BABOK®, ECBA, level 1, Entry Certificate in Business Analysis. Dit is een unieke kans om je certificaat te halen.

Locatie, data en kosten 
Locatie: kantoor Pure! Professionals, Spacelab 20C te Amersfoort
Data: Donderdagavond 30 maart, donderdagavond 6 april, woensdagavond 19 april en donderdagavond 4 mei.
Starttijd: 18.00 uur (voorafgaand vanaf 17.30 uur een warm diner verzorgd door Pure!)
Eindtijd: 21.00 uur
Duur: 4 avonden (geen examen)
Kosten: € 845,- per persoon ex BTW. Inclusief diner en e-book “Guide to the Business Analysis Body of Knowledge”. Exclusief examen.

Via de mail kun jij je aanmelden voor de training “BABOK® versie 3”. Er is een maximaal aantal plaatsen beschikbaar voor deze trainingsavond. Laat dus zo snel mogelijk weten of je erbij bent.

Meld je aan door een e-mail te sturen naar Bianca & Brit via recruitment@pureprofessionals.nl.

 

 

Leave a Reply