• By admin
  • September 21, 2017

Woensdagavond 4 oktober – Scaling Agile Awareness training

Woensdagavond 4 oktober – Scaling Agile Awareness training

Woensdagavond 4 oktober – Scaling Agile Awareness training 640 393 admin

Woensdagavond 4 oktober – bij Pure Zelfstandig Professionals in Amersfoort – Scaling Agile Awareness training

Pure organiseert binnenkort een Scaling Agile Awareness training. In deze training vergroot je in korte tijd je kennis over Scaling en wordt er gezorgd dat je binnen je opdracht hier direct voordeel van hebt!Scaling? Wat betekent het nou eigenlijk. Meld je aan en vergroot je kennis tijdens deze trainingsavond!

Het is een feit dat grotendeels van onze klanten in meer of mindere mate Agile werkt. Daarbij zien wij ook een groei van het aantal teams dat binnen de organisatie met elkaar op Agile wijze moet werken. Hierdoor neemt de vraag naar coördinatie en afstemming toe, maar hoe richt je dit nu goed in? Hoe zorg je verder kijkt dan alleen het verbeterpotentieel van het team en dat het resultaat voor de organisatie verbetert? In deze Scaling Agile awareness training besteden we aandacht een onderwerp waarvoor ook de aandacht steeds verder groeit in de markt. Vergroot in korte tijd je kennis over Scaling en zorg dat je binnen je opdracht hier direct voordeel van hebt!

Henny Portman neemt je mee in het groeipad van enkele naar meerdere agile teams. Henny geeft zicht op raamwerken waaruit geput kan worden waaronder SAFE, Nexus, LeSS en nog meer bekende en onbekende raamwerken. Je leert over de eventuele consequenties voor business analisten, PMO’ers en project-programma – portfoliomanagers als er steeds meer permanente agile teams bijkomen.

Wie is Henny Portman?

Henny is een vakspecialist die zijn passie voor het vakgebied portfolio-, programma-, projectmanagement en PMO’s en zijn aversie tegen bureaucratie weet te vertalen in doelmatige en pragmatische oplossingen. Henny staat voor het verbinden en opzetten van PM(O) netwerken binnen en buiten organisaties waarin kennisuitwisseling, vragen en leren van elkaar centraal staan. Henny heeft ruim 30 jaar ervaring en is coach en trainer in uiteenlopende methodieken en werkwijzen.

Locatie, data en kosten
Locatie: Kantoor Pure! Professionals, Spacelab 20C te Amersfoort
Data: Woensdagavond 4 oktober
Starttijd: 18.00 uur (voorafgaand vanaf 17.30 uur een warm diner verzorgd door Pure!)
Eindtijd: 21.00 uur
Duur: 1 avond (geen examen)
Trainer: Henny Portman
Kosten: € 159,- per persoon ex btw. inclusief diner.

Via de mail kun jij je aanmelden voor de training “Scaling Agile Awareness”. Er is een maximaal aantal plaatsen beschikbaar voor deze trainingsavond. Laat dus zo snel mogelijk weten of je erbij bent.

Meld je aan door een e-mail te sturen naar Bianca & Andrea via recruitment@pureprofessionals.nl.

Leave a Reply