Training P3O® Foundation | maandag 27 september en 11 oktober

Training P3O® Foundation | maandag 27 september en 11 oktober

Training P3O® Foundation | maandag 27 september en 11 oktober 150 150 PureProf

Wil jij je cv aanvullen, je waarde vergroten voor de klant en je inzetbaarheid in de markt. Sluit dan aan bij onderstaande training. Op maandag 27 september en 11 oktober staat P3O® Foundation op het programma. Een training die bestaat uit twee avonden (exclusief examen) onder leiding van Rolf Teekens van Key Result. Je kan deze training afronden met een officieel PEOPLECERT examen: P3O® Foundation. Dit examen en de examentraining wordt in afstemming met de deelnemers ingepland.

Wat houdt het in? 

P3O Foundation legt in twee avonden de basis uit van het P3O model. Dit model geeft handvatten voor het inrichten van een ondersteuningsmodel voor projecten, programma’s, en portfolio binnen een organisatie. Tijdens deze training is oog voor de diverse niveaus en de verschillende inrichtingsmodellen die er voor zijn. Daarnaast legt de training nadruk op de diverse services en rollen die dan vanuit een PMO worden gefaciliteerd.

Resultaten

  • Rollen en verantwoordelijkheden duidelijk beleggen;
  • In staat governance en management verantwoordelijkheden te ondersteunen;
  • Beschikken over middelen om zicht te krijgen op de waarden die je wilt ontwikkelen;
  • Kennis hebben van de tools voor het sneller en beter doen van projecten.

Locatie, data en kosten 

Locatie: Kantoor Pure! Professionals – Spacelab 20 C te Amersfoort
Data: maandag 27 september en 11 oktober 2021
Starttijd: 18.00 uur (voorafgaand vanaf 17.30 uur een diner verzorgd door Pure!)
Eindtijd: uiterlijk 21.30 uur
Duur: twee avonden
Trainer: Rolf Teekens
Kosten: € 559,- per persoon exclusief btw en exclusief examenkosten (à € 235,00 excl btw). Inclusief diner en studiematerialen.

Per e-mail kun jij je aanmelden voor de Training P3O® Foundation. Er is een maximaal aantal plaatsen beschikbaar voor deze training. Meld je vóór woensdag 15 september 12:00 uur aan via recruitment@pureprofessionals.nl.