Training Leading SAFe | 24, 25, 31 januari en 1 februari 2022

Training Leading SAFe | 24, 25, 31 januari en 1 februari 2022

Training Leading SAFe | 24, 25, 31 januari en 1 februari 2022 1024 431 PureProf

Wil jij je cv aanvullen, je waarde vergroten voor de klant en je inzetbaarheid in de markt. Sluit dan aan bij de training Leading SAFe.

Op maandag 24 januari, dinsdag 25 januari, maandag 31 januari en dinsdag 1 februari 2022 staat Leading SAFe op het programma. Een training die bestaat uit vier avonden onder leiding van Linda Husmann van Capgemini. Je kan deze training afronden met een officieel SAFe Agilist-examen. Dit examen is inbegrepen bij de training. Je kunt het examen in je eigen tijd online afleggen, maar je dient het wel binnen 30 dagen na de laatste trainingsavond te doen.

Wat houdt het in? 

Scrum is wereldwijd het meest gebruikte framework bij Agile softwareontwikkeling. Scrum richt zich voornamelijk op het teamproces. Maar wat wat als je het Agile-concept wilt opschalen naar programma- en portfolioniveau? Het Scaled Agile Framework®, SAFe®, biedt een antwoord. Het raamwerk onderzoekt de rollen, teams, activiteiten en artefacten die je nodig hebt bij het opschalen van Agile. En volgens het State of Agile Report, SAFe is verreweg het meest gebruikte Agile raamwerk. Deze training is gebaseerd op de meest recente versie van het SAFe-raamwerk.

De training Leading SAFe behandelt alle onderdelen van SAFe. Door het volgen van deze training maak je kennis met SAFe. De training richt zich niet op het implementeren van het raamwerk.

Om deel te nemen aan deze training is een basiskennis hebben van Agile in het algemeen en Scrum in het bijzonder.

Hoe ziet het programma eruit? 

  • Avond 1 – Thriving in the digital age with Business Agility (wat is SAFe en waarom kiezen organisaties hiervoor). The Lean-Agile mindset and the SAFe Principles
  • Avond 2 – SAFe Principles (vervolg) .Team and Technical Agility (Agile teams en treinen, de rollen). Agile Product Delivery (Design Thinking, Features en de Program Backlog)
  • Avond 3 – Agile Product Delivery (vervolg, verschillende events, DevOps)
  • Avond 4 – Lean Portfolio Management, Leading the Change (de transformation roadmap). Uitleg over examen en certificering.

Aan het einde van de training ontvang je een voucher om het bijbehorende examen af te kunnen leggen. Die voucher is een maand geldig.

Ter info: lesmateriaal en examen zijn in het Engels, training zelf wordt in het Nederlands gegeven.

Wat wordt er van jou verwacht? 

Voorbereiding: ongeveer één week voor de training krijg je toegang tot het Community Platform van Scaled Agile. Hier vind je een aantal e-learings over Agile (mocht je minder bekend zijn met Agile, Scrum en Kanban, of je kennis even willen opfrissen) en de basis van SAFe. Het doornemen van de e-learning kost je tussen de twee en drie uur studietijd.

Locatie, data en kosten

Locatie: Kantoor Pure! Professionals – Spacelab 20c te Amersfoort
Data: maandag 24 januari, dinsdag 25 januari, maandag 31 januari en 1 februari 2022
Starttijd: 17.30 uur (voorafgaand vanaf 17.00 uur een diner verzorgd door Pure!)
Eindtijd: uiterlijk 21.30 uur
Duur: vier avonden (exclusief examen)
Trainer: Linda Husmann
Kosten: € 895,- per persoon exclusief btw en inclusief examenkosten, diner en studiematerialen.

Per e-mail kun jij je aanmelden voor de Training Leading SAFe. Er is een maximaal aantal plaatsen beschikbaar voor deze training. Meld je vóór woensdag 1 december 12:00 uur aan via recruitment@pureprofessionals.nl.