• By admin
  • January 18, 2016

Onze website is volledig vernieuwd!

Onze website is volledig vernieuwd!

Onze website is volledig vernieuwd! 1024 580 admin

Vandaag is onze nieuwe website online gegaan! Enkele maanden geleden hebben wij onze oude website de stempel ‘verouderd’ gegeven, het was tijd voor verandering. Graag beginnen we 2016 met een nieuwe, frisse site, die helemaal past bij ons als bedrijf. Niet alleen de buitenkant is veranderd, ook inhoudelijk is er heel wat aangepast. De bezoeker wordt niet meer overladen met lappen tekst, maar alleen met de informatie waar behoefte aan is. In samenwerking met David Hakkert van StillD is er in 3 maanden tijd een website neergezet waar wij heel trots op zijn.

De oude website
Voor degene die niet meer weten hoe onze oude website er precies uit zag. Zie hier een screenshot van de oude homepage:

oude website

 

Hoog tijd
Onze website is in 2013 gebouwd met de techniek en de trends van toen. Nu hadden wij behoefte aan een iets frissere en modernere website, één die beter past bij Pure! Zelfstandig Professionals. En ja, ook wij vonden de foto’s met de gemaakte glimlach niet meer kunnen. Het was hoog tijd voor een nieuwe website! Met onze nieuwe website willen wij de bezoeker voorzien van informatie waar hij/zij voor komt. Zo wilden wij overzicht, met zo min mogelijk clicks. De belangrijkste pijler is het juiste gevoel uitstralen. Een gevoel dat bij Pure! Zelfstandig Professionals hoort, een gevoel dat moeilijk te omschrijven is. Kun je nagaan wat voor een uitdaging onze webdesigner had.

Resultaat
Zelf zijn wij erg blij met onze nieuwe website. Wij denken dat wij bij de bezoeker een juist beeld geven van Pure! Zelfstandig Professionals en een gevoel overbrengen dat bij ons past. Natuurlijk weten wat dat niet alles in één keer perfect is en misschien nooit perfect zal zijn, maar wij streven wel naar ‘the best’. Wij zijn erg benieuwd naar het gevoel dat jij krijgt bij onze nieuwe website als zelfstandig professional. Laat het ons weten!

 

Leave a Reply