Training | Certified Agile BA | 1, 17, 23 april en 9 mei 2019

Training | Certified Agile BA | 1, 17, 23 april en 9 mei 2019

Training | Certified Agile BA | 1, 17, 23 april en 9 mei 2019 825 408 PureProf
Sluit jij aan bij onderstaande training?

Op maandag 1 april, woensdag 17 april, dinsdag 23 april en donderdag 9 mei staat Certified Agile BA op het programma. Een training die bestaat uit 4 avonden onder leiding van Wijnand Lens via Capgemini.

Wat houdt het in?

De Agile BA rol als thema leef zowel bij opdrachtgevers als in de markt. Je kunt met deze training en met deze, in waarde stijgende certificering, je verder onderscheiden in de nog steeds toenemende Agile werkomgevingen. De training is een combinatie van praktijk en theorie, diverse onderwerpen zullen de revue passeren. Wellicht is het ene onderwerp meer een recap van wat je al weet van een eerdere training of ervaring, andere onderwerpen zullen meer in de diepte worden behandeld en hopelijk veel nieuwe inzichten geven. Een combinatie die jou klaarstoomt om deze APMG gecertificeerde training, die in waarde stijgt, te kunnen behalen en praktijk ervaring die je direct kan inzetten op je opdracht.

Voor wie is deze training bedoelt?

Deze training is onder andere voor Business Analisten die ervaring hebben met Agile of in een Agile omgeving werkzaam zijn, of nauw betrokken is bij het definiëren en managen van requirements in de ontwikkelcyclus. De training is een combinatie van praktijk en theorie. Binnen Agile is Business Analyse niet alleen een rol die bij een “traditionele” Business Analyst hoort, maar kan door meerdere teamleden worden ingevuld.

Wat kan jij verwachten?

De training zal in vier avonden worden gegeven en zal op de vierde avond, na een gezamenlijke examentraining, worden afgesloten met het daadwerkelijke examen. Na het behalen van het APMG examen heb je het BCS Foundation Certificate BA op zak en ben je een Certified Agile Business Analyst.

Na deze training
  • Ken je de rol van de Business Analyst in een agile omgeving;
  • Kan je werken in agile ontwikkel teams;
  • Kan je de rol van een Business Analyst uitleggen aan de business en het agile team;
  • Begrijp je de bijdrage van de Business Analyst aan proces analyse binnen een agile werkwijze;
  • Kan je specifieke Business Analysis technieken selecteren die bijdragen en die waarde toevoegen aan agile projecten;
  • Ben je klaar gestoomd voor het behalen van het certificaat die je kunt bijschrijven op je cv voor extra toegevoegde waarde bij je opdrachtgever(s).
Locatie, data en kosten

Locatie: Kantoor Pure! Professionals – Spacelab 20c te Amersfoort
Data: maandag 1 april, woensdag 17 april, dinsdag 23 april en donderdag 9 mei 2019
Starttijd: 17:30 uur (voorafgaand wordt vanaf 17:00 uur eten verzorgd door Pure!)
Eindtijd: uiterlijk 21:00 uur
Duur: 4 avonden + aansluitend examen
Trainer: Wijnand Lens
Kosten: € 975,- per persoon exclusief btw, inclusief examenkosten, eten en studiematerialen.

Via de mail kun jij je aanmelden voor de Training Certified Agile BA. Er is een maximaal aantal plaatsen beschikbaar voor deze training. Meld je vóór donderdag 14 maart 12:00 uur aan via recruitment@pureprofessionals.nl.